Csirkés ételek, ahogy ti szeretitek

Csirkés ételek, amiket ti szerettek: most összegyűjtöttem azt a tíz receptet, amit a legtöbben néztetek meg az elmúlt egy évben. Válogassatok kedvetekre, és főzzétek meg mindenki örömére!

Csirkés ételek 1-3.

A dobogós helyezettek három különböző karakterű csirkés étel.

1.: Rakott csirkemell

rakott csirkemell

Toronymagasan a legnépszerűbb csirkemell recept a Kotkoda konyhája honlapon. A tetejére rásült sajt látványától összefut a szájban a nyál, nem csoda, hogy közkedveltségnek örvend.

2.: Mexikói csirkés tészta

mexikói csirkés tészta 5

A második helyezett csirkemell recept sokáig vezette a rangsort, amíg ki nem szorította a fentebb nevezett aranyérmes. Eddig még nem volt ember, aki ne vált volna első kóstolásra elkötelezett hívévé.

3.: Natúr csirkemell recept

natúr csikemell 5

Talán egyszerűségében rejlik nagyszerűsége. Mindenesetre idő-, energia- és hozzávalóhatékony, ellenben egészséges, fogyókúrás és élvezetes csirkemell étel.

Tejszínes és egyéb kencék

Imádjátok, imádjuk.

4.: Sajtos-tejszínes csirkemell

sajtos-tejszínes csirkemell

Hát igen. Élni tudni kell. Nem az a kalóriaszegény fajta, ez már igaz. Viszont kit érdekelnek a kalóriák, ha ezt a zamatos, lágy ízharmóniát hagyod a nyelveden szétomlani?

5.: Tejszínes-hagymás csirkemell

tejszínes hagymás csirkemell

Még mindig tejszínes csirkemell, egy igazi slágertéma, ezúttal hagymával ellensúlyozva a gyengés csirkemell és tejszín hatását.

6.: Pestos rakott csirkemell

pestos csirkemell

Egy olyan rafinált csirkemell recept, ami különleges ízvilágú, elkészíteni viszont titkon pofonegyszerű. Próbáld ki, megéri!

7.: Tejszínes csirkemell tésztával – Chicken Alfredo

tejszínes csirkemell tésztával

Na, itt aztán adunk a kalóriáknak, ha ezt az ételt választod, akkor a diétádnak diszkréten félre kell néznie. Legjobb, ha moziba küldöd. Vigyázat! Már az első fogyasztása függőséget okozhat! 😉

És minden egyéb:

Csirkés ételek 8.: Szupergyors tandoori csirke

tandoori csirke 7

Egy indiai különlegesség. Ha szeretsz új ízekkel megismerkedni, mindeképpen ajánlom kipróbálni.

Csirkés ételek 9.: Csirkemell sütőzacskóban

csirkemell sütőzacskóban

Rövid előkészület után dobd bele, hagyd ott, vedd elő készen! A diétád fellélegezhet, ez aztán az abszolút fogyókúrás csirkemell recept!

Csirkés ételek 10.: Spenótos csirkemell

spenótos csirkemell

Végre valami zöldség! Még jó, hogy nem vagyok teljesen egyedül a csirke zöldséggel való elkészítésének kedvelésével, vannak társaim ebben a tejszínnel-sajttal folyó csirkemell kánaánban. Kisebbik kiscsirkém végtelenszer tudná elfogyasztani.

Ezek az elmúlt év legnépszerűbb csirkemell receptjei. Köszönöm, hogy olvassátok és kedvelitek! Folyamatosan jövök újabb csirkemell receptekkel. További jó főzőcskézést és jó étvágyat!

Német nyelvű főzős oldal: https://www.chefkoch.de/rs/s0/h%C3%A4hnchenbrust/Rezepte.html