Csirkemell, te csodás!

Csirkemell – miért imádjuk

Csirkemell, egész csirke, csirkecomb – imádjuk, mert univerzális alapanyagok egy könnyű ebédhez vagy vacsorához. Gyakorlatilag végtelen variációban elkészíthető, más alapanyagokkal könnyen variálható alapanyag a csirkemell, melyből az egyszerűen tökéletestől a különlegesen rafináltig minden íz megvalósítható.

A csirkemell ételek szerte a világon elterjedtek, köszönhetően a csirkemell gyors fővési/sülési idejének és viszonylag semleges ízének, melyhez ezernyi fűszer, zöldség, sajt, egyéb húsféle társítható, hogy akár minden hétvégén vagy minden nap más és más csirkemell ételt készítsünk el.

A csirkemell tehát tápláló, egészséges, változatosan és gyorsan elkészíthető étel, ami miatt imádjuk 🙂natúr csikemell 5mexikói csirkés tészta 5tandoori csirke 7

Üdvözöllek a Kotkoda konyhája oldalán, ahol csirkemell recepteket osztok meg képekkel, részletes receptleírással. Néha egész csirkéből illetve csirkecombból készült ételek is terítékre kerülnek, ha olyanra szottyan kedvem. Igyekszem változatos elkészítési módokat bemutatni. Célom, hogy kezdők is könnyen boldoguljanak a receptekkel, és hogy a rafináltabb ételek elkészítése se tartson egy örökkévalóságig. Tehát az alapanyagok között konzerveket, fűszerkeverékeket is fogsz találni, amelyek nagyban megkönnyítik az életünket.

Böngéssz kedvedre a receptek között, válassz kedvedre valót és süss-főzz örömmel, mert enni és etetni jó!