Rakott csirkemell dúsan

Rakott csirkemell dúsan

2019-11-24 Kotkoda 0

Rakott csirkemell dúsan – ezzel nem lehet melléfogni, ez a verzió tartalmaz hagymát, fokhagymát, citromot, tejszínt, sajtot, de hidegebb időben, amikor jól bekuckózom, és egyértelműen […]

argentin citromos csirke

Argentin citromos csirke

2019-10-26 Kotkoda 0

Argentin citromos csirke – egy új íz megszokott összetevőkből. Citrom és vaj keverékével öntjük le a csirkedarabokat sütés előtt, ez az ízharmónia mindig telitalálat. Készül […]

Tejszínes-tejfölös csirkemell

Tejszínes-tejfölös csirkemell

2019-10-17 Kotkoda 0

Tejszínes-tejfölös csirkemell: a tejszín lágyítja, a tejföl frissíti az ízeket. Ez nálunk mindig osztatlan sikert arat. Általában a kettő közül csak az egyik hozzávalót szoktuk […]

csirkemell bombay burgonyával

Csirkemell Bombay burgonyával

2019-10-13 Kotkoda 0

Csirkemell bombay burgonyával: aki kedveli az új ízeket, annak érdemes egyszer kipróbálnia. A csirkemell és a krumpli a hagyományos összetevőket alkotják, hozzá az indiai konyha […]

pácolt csirkemell kisütve

Csirkemell pác

2019-09-22 Kotkoda 0

Csirkemell pác grillezéshez vagy serpenyőben sütéshez. Elég 1-2 órával sütés előtt bepácolni, de ha előző nap megcsinálod, még finomabb lesz! A csirkemell pác ízesítését úgy […]

csirkemell pörkölt

Csirkemell pörkölt

2019-09-08 Kotkoda 0

Csirkemell pörkölt, egy gyors verzió a pörköltre, mert a csirkemell gyorsan megfő. A szokásos ízvilág, amit a pörkölttől megszoktál, de forrás után húsz perccel már […]

csirkemell ragu

Csirkemell ragu

2019-09-01 Kotkoda 0

A csirkemell ragu készítésénél az a laza könnyedség a legjobb, hogy a csirkemellhez gyakorlatilag bármilyen zöldséget hozzáadhatsz. Nekem konkrét elképzelésem volt: én a póréhagyma friss […]

cordon bleu

Cordon bleu csirkemellből

2019-08-26 Kotkoda 0

Cordon bleu csirkemellből az ünnepi asztalra – egy kiváló választás. A sonka és a sajt csirkemellbe töltve, majd az egész bepanírozba és kirántva nem okoz […]